Barion Pixel

Az Adamo hinta sikerének titka

2023. 05. 15. | Egészség, Termékek | 0 hozzászólás

Az édesanyákat már a várandósság idején foglalkoztatja, milyen eszközöket érdemes majd beszerezni a kis jövevénynek. Az alapfelszerelésen kívül érdemes néhány extra dolgot is a listára tenni, ami megkönnyíti majd a kezdeti időszakot mind a babának, mind az édesanyának. Ebben a cikkben a világszerte elismert Adamo hintát mutatjuk be.

Az Adamo hinta története 

Csilla és Ádám, kisfiúk születése után kezdték el keresni a megoldást az éjszakázásokra, a hasfájásra, a fogzási időszakra, a frontok illetve a védőoltások utáni nyugtalan állapotokra. Hosszas kutatás eredményeképpen született meg a hinta, ami ma már világszerte elismert és szülők milliói esküsznek rá. Kialakításában és fejlesztésében több konduktor, védőnő és gyermekkórház is részt vett. Egy termék, ami játszva fejleszt, miközben megnyugtatja a babát.

Az Adamo hinta előnyei 

  • A babahinta, a már magzati korban átélt ingereket produkálja. Finom mozgása hasonló ahhoz, amit a babák az anyaméhben tapasztalnak, így segíti a baba nyugodt és kiegyensúlyozott állapotban tartását. Rugózása rendkívül érzékeny, így a baba mozgására, sírására azonnal aktiválódik.
  • Újszülött kortól használható, biztonságos és ergonomikus kialakításának köszönhetően a kisbabák számára kényelmes és stabil pihenőhelyet biztosít. 5 pontos biztonsági övvel rendelkezik, mely később 3 pontossá alakítható.
  • Gyermekünk mozgás-, beszéd-, és képességfejlődését nagyban befolyásolja a korai egyensúlykeresés (ha kibillen a középvonalból, majd visszatalál), amire tökéletes megoldást nyújt a hinta használata. A baba hintázás, azaz egyensúlykeresés közben bizonyos izmait megfeszíti és ugyanekkor meghatározott izmokat el kell lazítania.
  • Rendkívüli fejlesztő hatással bír, kialakításának, speciális anyagösszetételének, és a megfelelően kalibrált alkatrészeinek köszönhetően.
  • A hinta anyaga speciális textilből készül, biztonságos és stabil, mérettartó és környezetbarát. Fontos szempont az anyaghasználat során a megfelelő mikroklíma megteremtése, a túlmelegedés elkerülése érdekében és a megfelelő tartás biztosítása.
  • A babahinta kis mérete miatt hordozható és könnyen használható bárhol, akár otthon, akár utazás közben. A hinta összecsukható és könnyen tárolható, így nem foglal sok helyet.

 

Babahinta 

Az Adamo babahinta újszülött kortól egészen 3 éves korig (max. 15 kg) használható. Azon túl, hogy szórakoztató módon fejleszti az egyensúlyt, illetve a szem és kéz koordinációt, mozgása ellazítja, megnyugtatja, akár el is altathatja a babát. Használhatod a plafonba fúrva, nyáron a terasz gerendájához rögzítve, de vásárolhatsz hozzá állványt is. A különböző színek és a hozzájuk készült párnák széles választéka között biztosan megtalálod a neked legjobban tetszőt.

Junior hinta

Az Adamo Junior hinta a babahinta összes pozitív tulajdonságát magával hordozza, és egészen 5 éves korig (max. 30 kg) használhatjátok. Ebben a típusban a picik már ülő pozícióban vannak, így 1 éves kortól vagy stabilan ülni tudó gyermekek számára ajánlott. Itt már előtérbe kerül a szórakozás, miközben a hintázás a testi-lelki fejlődésre is pozitív hatást gyakorol. Bézs, kék, rózsaszín és szürke színben elérhető.

Hinta kiegészítők

  • Az Adamo hintát könnyedén, szaktudás nélkülfelszerelheted a kampóval az otthonodban bárhova. Csak egy lyukat kell fúrni, a kampó vége többször kanyarodik, így biztonságosan tartja a hintát. A kampók két típusban kaphatóak, attól függően, hogy fába vagy betonba szeretnéd rögzíteni.
  • Ha nem akarsz a lakásodban fúrni-faragni, válaszd a hordozható Adamo hinta állványt! Szerkezete könnyű és biztonságos, beltéren és kültéren is kiválóan alkalmas. Kizárólag rugóval használható, terhelhetősége max. 10kg.
  • A kiválóan záró rovarháló az Adamo hinták egyik elengedhetetlen kiegészítője, hogy babád nyáron is nyugodtan pihenhessen, akár a kertben is.
  • A hinta önmagában is megnyugtató érzést nyújt, de mindez a rugóval kombinálva még jobban fokozható, hiszen kiegészül egy fel-le mozgással. Megnyugtatja, ellazítja és elaltatja a babát. Segítség lehet fogzás, pocakfájás vagy frontok esetén is. A rugó két típusban kapható, gyermeked súlyának megfelelően válassz: 0-10 kg vagy 10-15 kg.

adamo hinta kiegészítők

Személyre szabva 

Az Adamo babahinták puha párnáját már egyedi névvel hímezve is kérheted. Tökéletes babaköszöntő ajándék lehet, de te is személyre szabhatod kisbabád nevével vagy monogramjával.

A teljes Adamo kínálat megtekintéséhez látogass el a Zsiráf Babaáruház weboldalára, és csatlakozz az elégedett szülőkhöz, akik Adamo hintát használnak!

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Nyugi, az e-mail címed nem tesszük közzé az oldalon, csak ellenőrzési célra kérjük be.

Kosár0
Nincs termék a kosaradban!
Vásárlás folytatása