Barion Pixel

Zopa babafigyelő tükör – segítőtárs az utazások során

2023. 04. 16. | Termékek, Utazás | 0 hozzászólás

Egy modern édesanya a legtöbb esetben nem riad vissza attól, hogy a kezdetektől egyedül utazzon az autóban újszülött babájával. Sokkal nagyobb szabadságot kap a szülő, ha akár orvosi vizsgálatra, akár közös programra, akár bevásárolni minden gond nélkül el tud autózni a picivel. A biztonság és a nyugodt utazások érdekében azonban érdemes beszerezni pár hasznos terméket.

A babafigyelő tükör típusai

Ha babád a hátsó ülésen, hordozóban utazik, a menetiránynak háttal, a tükröt a hátsó ülés fejtámlájára tudod felszerelni úgy, hogy az autó belső visszapillantó tükrében jól lásd.

Később, amikor már autós gyerekülést használtok menetiránnyal szemben, a babafigyelő tükröt rögzítsd az autó belső visszapillantó tükre mellé úgy, hogy a babára állítod.

A babafigyelő tükör előnyei 

Utazás közben sok olyan helyzet adódhat, amikor a hátsó ülésen utazó babára rá szeretnél nézni. A biztonságos vezetést viszont nagyban nehezíti, ha folyton hátra kell tekinteni, ezért is nagyon praktikus a babafigyelő tükör. Legyen szó rövid, vagy hosszú útról, növeli biztonságérzetedet, ha a tükör segítségével bármikor rá tudsz nézni a gyerekre anélkül, hogy hátra kellene fordulnod.

Az állítható gumis pántoknak köszönhetően könnyen felhelyezhető, ha több autót használtok sem okoz gondot átszerelni.

Zopa, a megbízható és megfizethető cseh márka 

A Zopa márkát Ivana és Jiří Fialová alapította 1998-ban. A cég alapítását kisfiúk születése ihlette, amikor rájöttek, hogy a cseh piacon nincs elég jó minőségű, funkcionális és egyben vizuálisan érdekes termék csecsemőknek és kisgyermekeknek. Filozófiájuk: minőségi, dizájnos, de egyben megfizethető termékeket kínálni a családoknak, amelyek megkönnyítik a gyermeknevelést, és amelyekkel nagyon jól érezhetik magukat.

Először babakocsit és autósülést értékesítettek, 5 év múlva pedig étkezőszékekkel és különböző kiegészítőkkel bővült portfóliójuk. 2020-ban más országokba és Európán kívülre is elkezdtek terjeszkedni, ennek ellenére továbbra is fenntartják a családi vállalkozás hangulatát, amit mi sem bizonyít jobban, mint hogy már fiúk is velük áll a cég élén.

Zopa babafigyelő tükör 

  • A tükör segítségével utazás közben mindig szemmel tarthatja gyermekét
  • A tükör egy szövetből készült tartóban van elhelyezve
  • Övekkel a fejtámaszhoz rögzíthető
  • Biztonsági előírásoknak megfelelőn készítve

Zopa babafigyelő tükör fejtámlára 

  • Tükörnek segítségével a szülő bármikor ellenőrizheti gyermekét utazás közben
  • Modern, tetszetős külső
  • Konvex kialakítású tükör 360°-os képet kínál
  • Egyszerűen rögzíthető a fejtámlára
  • Állítható pántokkal ellátva
  • Biztonsági előírásoknak megfelelőn készítve

 

Autós kiegészítők 

A babafigyelő tükrön kívül számos praktikus terméket találsz a Zsiráf Babaáruház kínálatában, ami biztonságosabbá és könnyebbé teszi az utazást babával, kisgyermekkel. Válogass napellenző hálóink és fóliáink, övrögzítő csatjaink, magzatvédő öveink, és több típusban kapható autós rendezőink közül.

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Nyugi, az e-mail címed nem tesszük közzé az oldalon, csak ellenőrzési célra kérjük be.

Kosár0
Nincs termék a kosaradban!
Vásárlás folytatása