Barion Pixel

Gyermekeink a legjobbat érdemlik. Fenntartható, minőségi, trendi ajándékot keresel? Válassz a Little Dutch egyedi letisztult termékei közül. 

2022. 12. 05. | Ajándékok, Karácsony, Termékek | 0 hozzászólás

Az adventi készülődés és a karácsony az év egyik legvarázslatosabb időszaka, amikor fontos szerepet kapnak az ünnepi rítusok. Erősítik az összetartozás érzését, kötődést jelentenek a közösség hagyományaihoz és biztonságérzetet adnak. Szenteste sok más hagyomány mellett az egymás megajándékozása is fontos része lehet egy család karácsonyának, főleg, ha gyerekek is vannak. Minden szülő a legjobbat szeretné adni gyermekének, de mikor ajándékozásra kerül a sor, sokszor fejtörést okoz a hatalmas játékkínálatból kiválasztani a legmegfelelőbbet. Mai cikkünkben kiváló minőségű, fenntartható ajándékötleteket adunk.

Little Dutch és ami mögötte van

2008, két lánytestvér, egy ötlet megszületése és egy padlásszoba. Valahogy így indult a holland Little Dutch márka, ma pedig már több, mint 500 helyen kaphatóak a termékeik. De miben rejlik a titkuk? Kiváló minőségük és valódi fejlesztőhatásuk mellett gyönyörűek, trendik, letisztultak. Ráadásul egyedi színviláguknak köszönhetően könnyen felismerhető a többi játék között. Nem csak a gyerekeket, de a szülőket is elvarázsolja. Ezek a kiemelkedő minőségű játékok hosszú évekig gyermekeddel lesznek, és ha már kinőtte, gond nélkül tovább ajándékozhatjátok, így generációkon át okoz majd örömöt a gyerekeknek és szüleiknek.

A karácsonyi ajándékok kiválasztásának megkönnyítéséhez életkor szerint csoportosítottuk a gyönyörű és funkcionális Little Dutch játékokat:

Baba érkezett a családba

A kisbabák még nem sok mindent fognak fel a karácsonyból, de az ajándékozásból ők sem maradhatnak ki. Ha idén olyan családhoz is ellátogatsz az ünnepek alatt ahol nemrég született kisbaba, vagy már a pocakban várja, hogy napvilágot lásson, az újszülött kortól használható, gyönyörű, plüss kockákkal nem lőhetsz mellé. Nézd meg az összes típust és színt! 3 hónapos kortól már kiválóan fejleszthetők a babák finommotorikus készségei, amiben nagy segítséget nyújthat a fa csörgő mókuskerék.

Karácsonyi meglepetések totyogósoknak

Az egy-másfél éves gyerekek ajándékválasztása már sokkal izgalmasabb feladat. Ebben a korban már kezd kialakulni milyen típusú játékok vonzzák leginkább, mi köti le a figyelmét, és az ajándékok kibontása sem okoz már gondot. Az építőjáték nemtől függetlenül, minden formában igazi jolly joker lehet. A 14 elemből álló Little Dutch gúnáros építőjáték biztosan felkelti majd a kicsi érdeklődést, és miközben jól szórakozik, fejleszti a finommotorikus képességeket és a szem-kéz koordinációt. Ha komolyabb ajándékon töröd a fejed, ismerd meg a gyönyörű kivitelezésű járássegítő kocsit, ami amellett, hogy segít az első lépéseknél, 25 db építőkockát is tartalmaz. A gyerekek imádnak tolni és húzni, így biztos, hogy hosszú ideig a legkedveltebb játékok között lesz ez a mutatós kocsi. Készségfejlesztés témában kiváló ajándék lehet még az activity asztal, a húzható játékok, és a fa abacus szivárvány is.

Karácsonyi ajándékötletek ovisoknak

Az óvodás kort meghatározzák a szerepjátékok, a gyerekek egyre jobban megfigyelik a közvetlen környezetükön túl történő dolgokat, személyeket. Gyakran utánozzák szüleiket, és szeretnek olyan játékot játszani, amit tőlük látnak a mindennapokban. A Little Dutch ehhez is kiválóan tudott kapcsolódni, így kínálatukban valósághű játékokat találsz. A kiváló minőség és az egyedülálló megjelenés ezeknél a játékoknál is garantált. Bár a Little Dutch játékai nemtől függetlenül varázsolják el a gyerekeket, a kisfiúk arcára biztosan mosolyt csal majd egy fúrógép, egy szerszámosöv, egy munkapad, egy parkolóház, egy autószállító vagy egy szerszámosláda. A kis hercegnők pedig nem tudnak ellenállni majd egy kávéfőzőnek, egy fésülködőasztalnak, egy minikonyhának, egy fodrász készletnek vagy egy kávézó saroknak.

Nézd meg az összes Little Dutch játékot webshopunkban, válaszd ki az idei karácsony különlegességeit, mi pedig 1 nap alatt házhoz visszük neked!

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Nyugi, az e-mail címed nem tesszük közzé az oldalon, csak ellenőrzési célra kérjük be.

Kosár0
Nincs termék a kosaradban!
Vásárlás folytatása